Albert en Paola ontvingen Delphine in hun huiskamer in kasteel Belvédère, die vol familiefoto's staat. Op de salontafel: enkel een onaangeroerd bord koekjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert en Paola ontvingen Delphine in hun huiskamer in kasteel Belvédère, die vol familiefoto's staat. Op de salontafel: enkel een onaangeroerd bord koekjes. © RV

Waarom Albert en Paola Delphine ontvangen: "Zijn laatste jaren wil hij doorbrengen met een gerust geweten”

Op zijn 86ste maakt koning Albert II een bocht van 180 graden: na Filip ontmoette ook hij, samen met koningin Paola, zijn buitenechtelijke dochter Delphine. Onverwacht, volgens kenners van het koningshuis, en een poging tot een gerust geweten. "Hij kon het niet meer loochenen. 'Laten we er dan maar het beste van maken', moet hij gedacht hebben."

9 reacties

  • Georges Vande Velde

    3 jaar geleden
    Hij wil zijn laatste jaren met een gerust geweten doorbrengen.Welk geweten had hij dan de jaren ervoor ?
  • Hilde

    3 jaar geleden
    Ze gaan er nog een heilige van maken nu, hoeveel jaar heeft ze voor die erkenning moeten vechten? En nu die schijnheiligheid, ge moet het lef maar hebben.
  • Selma Desmet

    3 jaar geleden
    Inderdaad, beter laat dan nooit, kwestie van zijn resterende jaren in gemoedsrust door te brengen.
  • Philip Coorens

    3 jaar geleden
    Heeft dat nu echt zo lang moeten duren? Ik dacht nochtans dat een vader altijd op zoek ging naar zijn kinderen maar dat is blijkbaar hier in het blauwe bloed niet het geval. Enfin, eind goed alles goed zeker?
  • Jos Dupont

    3 jaar geleden
    Och wat een mooi voorbeeld , eerst staalhard ontkennen en daarna het perfecte koppel uithangen !