Kim Kardashian.
Volledig scherm
Kim Kardashian. © BACKGRID

Kim Kardashian onder vuur om riant verjaardagsfeest met talloze gasten: “Hoe egoïstisch kan je zijn?”

CelebritiesKim Kardashian leek zich op haar 40ste verjaardag amper iets aan te trekken van de geldende coronamaatregelen. De realityster nodigde een hoop mensen uit om haar verjaardag samen met haar te vieren op een privé-eiland. Op Instagram wordt verontwaardigd gereageerd op de foto’s.

5 reacties

  • Anne JACOBS

    3 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat mensen nog steeds zand in hun ogen laten strooien. Ik herken haar en haar familie niet steeds op fotos, eerst heb je de 4 uur schmink en dan de fotoshop. Vereerlijk echte schoonheden zoals vroeger Hollywoodsterren verdienden.
  • Edwige Spiegel

    3 jaar geleden
    Haha, hier hebben we de jaloersen en afgunstigen weer ...... Denken jullie echt dat die miljoenen Dollars zomaar in hun schoot komen te vallen? Die hebben een uitstekend zakentalent en hun PR- en Marketingmachines lopen als gesmeerd. Dat komt niet vanzelf, daar moet je op zijn minst redelijk snugger voor zijn en hard voor werken. Hebben alle criticasters al hetzelfde bereikt in hun leven? Hmmm, .... juist, denk het niet.
  • Karl Winslow

    3 jaar geleden
    De “ niks kunnen & alles krijgen “ mensen op het net zijn een doorn in het oog voor tal van mensen. Maar dit publiek figuur dankt haar bekendheid omdat ze in haar bloot gat op het net kwam? Komaan zeg
  • Benny De Keyzer

    3 jaar geleden
    Stop gewoon met dat mens te liken en te volgen op sociale media, als haar aantal volgers plots pijlsnel dalen zal ze wel anders piepen.
  • Alain Provist

    3 jaar geleden
    Maak dat een ander wijs, wie gaat nu twee weken in quarantaine om naar een feestje te gaan. Wie verschiet hier eigenlijk nog van dat deze celebs egoïstisch zijn, is de massa nu zo dom, celebs die denken dat de wereld rond hen draait, geobsedeerd zijn over geldgewin en aandacht..en de werkende arme ziel ze maar aanbidden omdat ze mooie bling bling hebben. Mensen aanbidden omdat ze geld hebben, hoe ziek is onze maatschappij niet.