Jan Jambon.
Volledig scherm
Jan Jambon. © AP

Jambon: “Het is ofwel te laat, ofwel te vroeg, het is altijd iets”

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) kreeg na de aankondiging van de nieuwe maatregelen gisteravond meteen kritiek omdat ze pas vrijdagavond zullen ingaan. “Het is ofwel te laat, ofwel te vroeg, het is altijd iets”, zei hij daarover geërgerd in De Ochtend op Radio 1.

350 reacties

  • Odette Versonnen

    3 jaar geleden
    Jij bent nu de oorzaak dat ik niet meer voor nva zal stemmen Mr brand blusser
  • Ludo Van der Auwera

    3 jaar geleden
    Als NVA kiezer, tijdens de laatste paar verkiezingen toch, kan ook ik niet zeggen dat Jambon schitterend werk geleverd heeft als minister president, dus afvoeren die man. Dat hij maar in de gemeentepolitiek stapt, daar gaat ook prestige mee gepaard, want dat is voor die mensen toch het enige dat telt.
  • An Symoen

    3 jaar geleden
    Mijnheer Jambom, de maatregelen komen inderdaad veel te laat ! U zou beter eens luisteren naar mensen die er wel iets van kennen in de plaats van altijd alles beter te weten. U speelt met mensenlevens en maakt de ene blunder na de andere. Denk dat het vertrouwen en de geloofwaardigheid in u , bij de meesten al sterk is afgenomen en terecht.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    En wedden dat ze zich morgen staan te vertrappen op de luchthaven Zaventem richting vakantiebe-stemming ,wel dat hadden ze ook moeten verbieden ipv van teveel gaten te laten.In januari is nog erger .
  • Enrique Nanderlues

    3 jaar geleden
    Wat een klungelaars. Spelen met mensenlevens levert hun geen extra stemmen op komende verkiezing, Weyts en Jambon maken alles behalve een goede beurt. Om over het onnozel kiesvee te zwijgen dat deze piek veroorzaakt heeft. verder leef ik al sinds maart als een kluizenaar omdat ik een hoog risico loop, en zijn er anderen die het te lastig vinden om een stoffen lapje te dragen? wat een land vol egoïsten. Plus, een jaar zittenblijven is niet erg. Wat nu gebeurt is veel erger. Dank aan alle ego's