Emmanuel André.
Volledig scherm
Emmanuel André. © Photo News

Emmanuel André: “Eerste golf was nog maar voorsmaakje van wat zich nu aan het ontvouwen is”

Volgens microbioloog Emmanuel André was de eerste coronagolf van begin dit jaar nog niets in vergelijking met wat we nu meemaken. Dat zegt hij woensdagochtend op Twitter. Daarmee sluit de wetenschapper zich aan bij wat epidemioloog Pierre Van Damme even daarvoor bij HLN LIVE zei over de dramatische coronacijfers in ons land.

16 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Als het huis in brand staat moet men eerst blussen. Pas daarna kan men denken aan de wederopbouw.
  • Ilse Vandenbogaerde

    4 jaar geleden
    Er zijn maatregelen genomen en altijd gehoord dat we dan 14 dagen moeten wachten tot we resultaten zien . Dus ,aub ,stop met de mensen bang te maken maar steun ons die wel de regels volgen . De plaat is afgezaagd.
  • Philippe Stevens

    4 jaar geleden
    Je mag dit natuurlijk niet zeggen maar de waarheid is dat een paar miljard doden eigenlijk de enige oplossing is voor de planeet , ik kan daar zelf ook bij zijn natuurlijk maar zoals we nu bezig zijn komen er nog veel ergere dingen op ons af dan dit virus
  • Kurt Steyaert

    4 jaar geleden
    @ Yves Banck: Je kans op overleven vergroot met enkele honderden percenten. Is dat positief genoeg voor jou? 
  • Dirk Boodts

    4 jaar geleden
    Als we nu staan op hetzelfde niveau dan maart, welke conclusies moeten we daaruit trekken? Dat kan toch niet enkel door een minderheid die zich niet aan de regels houdt? Dat kan toch -normaal gezien- niet nu 90 procent vd bevolking een pak voorzichtiger is dan in maart. Geen handen geven, handen wassen, mondmasker,... Je zou bijna denken dat dit dus allemaal heel weinig helpt. Graag een verklaring vd experts.