-
Volledig scherm
PREMIUM
- © rv

Olga (42) heeft spijt van haar avontuurtje met de kinesist. Relatietherapeut Wim Slabbinck: “ Overspel is erg explosief. Het kan in vijf seconden een relatie van twintig jaar kapotmaken”

Na een huwelijk van twintig jaar zwichtte Olga (42) vorig jaar stomweg voor de schone praatjes van haar kinesist. Kapot van berouw biechtte ze thuis alles op. “Door de ‘affaire’ ben ik opnieuw verliefd op mijn eigen man. Wij kunnen niet zonder elkaar.” Maar de vraag is of haar man daar ook nog zo over denkt. Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. 

7 reacties

  • Anne Lieshout

    4 jaar geleden
    En had 'Olga' dit niet kunnen weten alvorens  zij eraan begon. Er zijn nochtans al genoeg voorbeelden en verwittigingen geweest, nietwaar?
  • Herman De Gent

    4 jaar geleden
    Spijt van een avontuurtje moet je nooit hebben, enkel opletten dat je niet te lang geniet van het avontuurtje want dan loop je het gevaar verliefd te worden.
  • Bram Hens

    4 jaar geleden
    Ik vraag mij altijd af waarom.liefde moet verdwijnen of overgaan in vriendshapsgevoel. Is het gevoel van liefde, niet zoveel mooier. En ja, ik ben een man!
  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Nee haar man denkt daar niet zo over, misschien vergeeft hij haar maar het zal nooit nog worden zoals het is geweest en dikwijls gaan ze nadien toch nog uit elkaar.
  • St V riel

    4 jaar geleden
    zo zie je maar dat sommige vrouwen ook alleen maar met hun poes denken.