Yves Stevens.
Volledig scherm
Yves Stevens. © BELGA

Yves Stevens: “Egoïsme is bondgenoot van virus en zal leiden tot nog meer chaos”

Yves Stevens van het Nationaal Crisiscentrum heeft op de briefing rond het coronavirus woensdag opgeroepen tot solidariteit en het naleven van de coronamaatregelen. “Egoïsme is de bondgenoot van het virus en zal leiden tot nog meer chaotische toestanden dan we nu al kennen”, klonk het.

44 reacties

  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Kim Verpoorter : Ik begrijp uw redenering niet. Als u op uw werk met vele mensen in contact komt, is DAT net een reden om uw familie niet te bezoeken of heel heel voorzichtig te zijn.
  • Edmond Dillien

    3 jaar geleden
    Draai het en keer het maar de bevolking is verantwoordelijk voor wat ons te wachten staat en het is niet alleen ons egoïsme of groepen die alleen de taal spreken als ze er goed bij varen maar onze nonchalance die er toe bijgedragen heeft dat wij gewoon kiesvee zijn geworden en met een hoop overtollige politici, die elk hun stempeltje willen zetten, blijven zitten die allemaal maar 1 ding voor ogen hebben zien dat ze de volgende legislatuur weer mogen aanschuiven 't is tijd om de ogen te openen.
  • Staf Coppens

    4 jaar geleden
    Verbied dat mensen in herfstvakantie naar het buitenland gaan. Anders hebben we het binnen 3 weken opnieuw zitten.
  • Henri Troyat

    4 jaar geleden
    Ik zie veel jongeren die wel een mondmasker dragen, zelfs op de fiets. Okra-ouderen rijden al kwetterend rond in groep zonder afstand te houden en zonder masker. Die zouden beter moeten weten, maar zijn juist de grote groep aanstokers.
  • Walter Decock

    4 jaar geleden
    Een juiste conclusie, niet de politiek maar wij zijn verantwoordelijk voor de tweede golf door egoïstisch gedrag van een deel van de bevolking. Stop met klagen en gebruik gezond verstand, waar sommigen blijkbaar te weinig van hebben!