Sophie Wilmès
Volledig scherm
Sophie Wilmès © Photo News

Sophie Wilmès mag afdeling intensieve zorg verlaten, maar moet nog in ziekenhuis blijven

Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès (MR) mag de afdeling intensieve zorg van het ziekenhuis verlaten. Dat laat ze weten via Twitter. Wilmès blijft wel nog even opgenomen. 

6 reacties

  • johan vervecken

    3 jaar geleden
    Wat men wel vergeten te vertellen is dat ze betere zorg gekregen heeft dan alle andere mensen die in het ziekenhuis lagen, en zij 2 verplegers volledig opeisten om 24 op 24 haar te verzorgen. Het is niet dat je een minister bent dat je meer bent als een ander, maar ja dit is België hé het land waar politiekers boven de wetten staan.
  • Veerle Vermeir

    3 jaar geleden
    Veel beterschap. Maar ze had beter 2x nagedacht bij de versoepelingen in september. Dan had ze nu wrs samen met vele anderen niet in het ziekenhuis gelegen.
  • Jeroen Deschrijver

    3 jaar geleden
    Dat zijn nu de mensen die hier eens gaan zeggen hoe en wat je moet doen om veilig te zijn voor corona. Ze weten het blijkbaar goed. En Coens en De Crem, gaan die nu uit vrije wil een boete betalen omdat ze willens en wetens de coronaregels overtreden hebben? Ze zeggen het zelf dat ze een voorbeeld functie hebben. Mooi voorbeeld zijn al die overbetaalde politici.
  • Nancy De Cloedt

    3 jaar geleden
    Een spoedig herstel gewenst ,Mevr Wilmès
  • Fred Debroek

    3 jaar geleden
    Spoedig herstel gewenst aan Sophie, voor mij part was ze een correcte premier.