Er geldt een nachtklok over het hele land.
Volledig scherm
Er geldt een nachtklok over het hele land. © BELGA

OVERZICHT. Dit zijn alle nieuwe coronamaatregelen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Over heel het land zijn heel wat nieuwe maatregelen getroffen om de grote verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vorige vrijdag werden de maatregelen voor cultuur, sport en vrije tijd voor het hele land aangescherpt, terwijl in Wallonië en Brussel nog strengere maatregelen werden ingevoerd. Vlaanderen besliste eerst om geen andere verstrengingen door te voeren, maar deed dat deze week toch. Wij zetten alle maatregelen per regio op een rijtje.

31 reacties

  • Hilde

    3 jaar geleden
    Voor wie heeft De Croo nu gesproken, die wordt verondersteld om voor heel Belgie te spreken en toch maken ze weer een verschil tussen Vlaanderen en de Walen.
  • Annemie Van Den Eeden

    3 jaar geleden
    Aan de jeugd die het naar niks kijkt want Och arme jullie vrijheid. Jullie hebben nog heel veel jaren te gaan. Al eens gedacht aan oudere die jullie hoogstwaarschojnlijl besmetten. Plezant als die moeten sterven van deze verschrikkelijk ziekte. Ook jullie ouders kunnen besmet geraken en dan???? Geen hulp want geen plaats in ziekenhuis en er moeten beslissingen genomen worden wie kan geholpen worden. Chapeau ook voor alle egoïstische mensen die de ernst niet begrijpen.
  • Johan Beekmans

    3 jaar geleden
    Capaciteit van het openbaar vervoer gaat omlaag vanaf maandag 2 november gaan ze op verlofperiode rijden en zijn er een pak minder bussen en dit in volle coronacrisis Welke beslissingen worden daar door onbekwame mensen genomen
  • Patrick De Vlaming

    3 jaar geleden
    Wat een onzin kramen die politiekers toch uit. Gisteren maakten ze er een verkiezing-show van!!!! Wij willen duidelijkheid Mijnheer de Premier....duidelijke regels die voor gans het land tellen en niet enkel voor de deelstaten en zeker al niet op gemeentelijk vlak. Klop nu toch eens op tafel......
  • Azert Allee

    3 jaar geleden
    Is de avond klok nu voor iedereen hetzelfde of niet? (Ik geraak er niet meer aan uit)