Een peuter wacht terwijl zijn moeder haar vervroegde stem uitbrengt in Baltimore
Volledig scherm
PREMIUM
Een peuter wacht terwijl zijn moeder haar vervroegde stem uitbrengt in Baltimore © REUTERS

Hoe Trump toch verliest als iedereen hetzelfde stemt als vier jaar geleden

De Amerikaanse bevolking verandert in het nadeel van de Republikeinen. Ze wordt gekleurder, hoger opgeleid en minder religieus. Die evolutie gaat zo snel, dat Donald Trump naast zijn herverkiezing grijpt als iedere bevolkingsgroep hetzelfde stemt als vier jaar geleden.

10 reacties

  • frans Vullings

    4 jaar geleden
    als trump verliest zal het eerste wat hij doet is  schreeuwen dat er stembusfraude is gepleegd.  bij stemmen per post dit word voor de diverse rechtbanken uitgevochten tot daar waar de trump vazallen zitten namelijk het hooggerechtshof 
  • John Johnsson

    4 jaar geleden
    @NicolasJe hoeft helemaal geen vrij te nemen. Je kan je stembrief ook in een box droppen die op verschillende locaties te vinden zijn. Enkel als je niet op voorhand je brief aangevraagd hebt en wil in persoon gaan stemmen, dan kan het afhankelijk van locatie soms langer duren, maar eigenlijk kun je dat vermijden. Je kan hem ook gewoon op de post doen. 3 mogelijkheden
  • Dirk Declercq

    4 jaar geleden
    Wat de uitslag van de verkiezingen ook is; trump is het presidentschap onwaardig.
  • Peter Mariman

    4 jaar geleden
    Waarom op Biden stemmen? Doet al zolang aan politiek maar wat heeft hij al gerealiseerd? Triestig voor de democraten dat dit de man is om aan de macht te komen? Of gaat Biden verstek geven voor Haris?
  • Emmanuel Van de Goor

    4 jaar geleden
    Beste Christian Deckers, zo kortzichtig! ben je nog niet mee met het systeem? Wat betreft die nieuwe rechter, moet je gewoon geluk hebben dat er ééntje sterft en dat je een meerderheid hebt in de senaat. Dit heeft niets te maken met de intelligentie van Trump!