Sobol grijpt zich naar de haren, ook hij miste een uitgelezen mogelijkheid op de 2-1.
Volledig scherm
Sobol grijpt zich naar de haren, ook hij miste een uitgelezen mogelijkheid op de 2-1. © Photo News
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
SS Lazio LAZ
  • 42' Goal Hans Vanaken
  • Joaquin Correa Goal 14'

Geen zes op zes: Club mist vooral in de tweede helft de kansen en geraakt niet voorbij Lazio (1-1)

Champions LeagueGeen zes op zes voor Club Brugge in de Champions League. Blauw-zwart beet vanavond de tanden stuk op een veredeld B-elftal van Lazio (1-1). Vier op zes is natuurlijk óók verre van een slecht begin, maar laat ons wel wezen: hier zat meer in.

12 reacties

  • eric sels

    3 jaar geleden
    b-elftal? Buiten Immobile en Alberto waren de overige starters evenwaardig aan de normale opstelling van Roma. En hoe dikwijls is Roma de tweede helft over de middenlijn gekomen. Trouwens als we het aantal open kansen vergelijken denk ik toch dat club er wel een paar meer versierd  heeft dan Lazio
  • Andre van deun

    3 jaar geleden
    Verloren tegen OHL, en nu maar een gelijkspel tegen een B-team ? ?Zwalpend Club, en kijk naar de foto van de trainer, die volgens mij na de winterstop geen trainer meer zal zijn.
  • Karl Debaene

    3 jaar geleden
    Wees tevreden met wat in de CL is gepresteerd! De twee tegenstanders die ze nu al kregen hebben volgens mij nog een veel grotere kans laten liggen door niet te winnen van Club...
  • Mike Depreeu

    3 jaar geleden
    Een gelijkspel thuis tegen een B elftal en de trainer is weer trots op zijn jongens. Philippe is duidelijk niet veel gewoon.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Kalmte voor de goal, Sobol hoefde niet hard te trappen voor dat half leeg doel. Een pasje binnenkant voet en de bal zat er in.