Zijden blouse en kaki rok
Volledig scherm
PREMIUM
Zijden blouse en kaki rok © Vier

De kleren maken de quizzer: styliste Farah klopt overuren nu Ella Leyers blijft doorgaan in ‘De Slimste Mens’

TVZe wist al elf keer indruk te maken, en dus mag Ella Leyers (32) vanavond proberen om een twaalfde deelname aan 'De slimste mens' tot een goed einde te brengen en het record van Julie Colpaert uit 2018 te verbeteren. Haar voornaamste wapens? Een arsenaal aan feitjes, een kamerbrede lach en... opvallende outfits. Of het nu gaat om tweedehands designeritems of een knalroze look: styliste Farah El Bastani (31) zoekt ze stuk voor stuk met de glimlach uit. "Ella moet het gevoel krijgen dat ze de wereld aankan."

8 reacties

  • luc Van der Looy

    3 jaar geleden
    Rachel Cousse, U kent waarschijnlijk niet de volgorde van vragen stellen en aan beurt komen bij niet ingevulde antwoorden. De volgorde van aan beurt komen wordt immers bepaald door het aantal punten dat je reeds hebt gescoord. Hoogst aantal punten is laatst aan de beurt.
  • Noël Onselaere

    3 jaar geleden
    Inderdaad Freddy, parate kennis over film- en muziekvragen hebben niet veel te maken met slim zijn, maar ' de slimste mens' is een ontspanningsprogramma 
  • Karine Roeland

    3 jaar geleden
    Wat is belangrijkst in "de slimste mens"? IQ of kleding? Heeft al iemand van de familie Leyers iets gedaan zonder op papa's naam te teren? Welk niveau heeft deze quiz? In artikel staat: "de slimste mens ter wereld" is serieus overroepen, ze komen nog niet in de nabijheid van "de slimste mens van België".
  • Rachel Cousse

    3 jaar geleden
    Ik vind dat Ella het zeer goed doet, ze krijg vaak moeilijker vragen, foto’s en filmpje, dan de nieuwkomers. Voor mijn part mag ze de Slimste Mens worden. En wat haar kledij betreft,  hebben velen van ons in onze jonge jaren ook niet rondgelopen in mini rokken en shorts ? Je bent maar één keer jong, en het zijn (meestal) mooie dingen die ze draagt.
  • FREDDY THEUNIS

    3 jaar geleden
    Als Eric de vragen blijft aanpassen aan haar kennis zal ze er in blijven tot het einde ! Allemaal film en muziekvragen maar niets over wetenschap of aardrijkskunde.