BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgische economie maakte historische heropleving na coronashock, maar jaar-op-jaargroei nog steeds fors negatief

Na de coronashock in de periode april-juni heeft de Belgische economie zich herpakt in het derde kwartaal. Volgens een eerste raming van het Instituut voor de Nationale Rekening was er een groei met 10,7 procent tegenover het tweede kwartaal, zo meldt de Nationale Bank donderdag. De raming ligt hoger dan een eerdere voorspelling. Maar we zitten nog niet op het precrisisniveau.

3 reacties

  • JOHAN JV

    4 jaar geleden
    't gaat weer goed ? Terwijl de werkende klasse het bos niet meer door de bomen ziet , zich mogen in alle bochten wringen om het eind van de maand te halen ...werkloosheid door onkunde van onze regering ...en dan straks nog de nekslag ...een ferme belasting op het klein beetje steun die werd gegeven. 
  • Johan De Bruycker

    4 jaar geleden
    Herverdeling van de rijkdom, dat is nu aan de orde, daarna kunnen ze weer 50 jaar graaien...
  • René Janssen

    4 jaar geleden
    wat een artikel, enkel geld graaiers die denken alles mee te nemen in hun zerk boeit zo'n klinklare onzin, waar blijft het respect voor een mensenleven? onnozelaars, hoe groot gaan jullie winstjes zijn als het merendeel van de werkmensen uitvalt, jullie zijn dikke nullen zonder andere mensen, denk daar maar eens aan en plaats dat artikel maar in een Voka krantje, dat ze zich in die groep maar hun kas opfreten.