VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Topartsen doen dramatische oproep: “Kruip in uw kot, het is vijf na twaalf”

Vier topartsen hebben in VTM NIEUWS elk vanuit hun ziekenhuis een haast wanhopige oproep gedaan nu het aantal corona-opnames aan een schrikbarend tempo blijft toenemen en het zorgschip op kapseizen staat. Allen roepen ze de regering op om over te gaan tot een nieuwe lockdown. “Kruip in uw kot, het is na vijf na twaalf.”

25 reacties

  • Noël Onselaere

    3 jaar geleden
    De ene specialisten zeggen telkens 'Blijf in Uw kot' en andere verklaren dat een wandel- of fietstocht  gezond en verfrissend is.. wie moeten wij nu nog geloven, tenzij dat de wandel- of fietstocht sowieso in 'huis' moet gebeuren ?, Rarara...  
  • Mario Moretti

    3 jaar geleden
    Hoe grappig dat mensen de regering steeds als schuldige aanwijzen voor dit fiasco. Het zijn de mensen zélf die dit veroorzaken hoor, het is ons inherent gedrag waar het virus op surft. Of zijn we allemaal kleuters en randdebielen die niet kunnen functioneren en logisch redeneren zonder een regering? Als je jezelf en anderen wil beschermen blijf in uw kot en zwijg!
  • Cecarine De Smet

    3 jaar geleden
    En nog zegt de regering niet:"volledige.lockdown" met wat zijn ze in Brussel bezig?? Regering is te laks....heb hier echt geen woorden meer voor!! Het enige waar ik zit op te wachten zijn nieuwe verkiezingen....wie er nu.in regering zit zijn echte prutsers!!!
  • linda Terclavers

    3 jaar geleden
    Schandalig datgeen welvarend land zoals België blijkbaar alles tekort heeft als het op gezondheidszorg aankomt ! We gebeurt er moest België is een zware ramp moeten meemaken waarbij duizenden zwaar gewonden zouden vallen ? Gezondheidszorg was goed zolang er geen ramp gebeurt of zoals nu een pandemie uitbreekt ! Daar is onze gezondheidszorg niet op voorzien... !
  • linda Terclavers

    3 jaar geleden
    Het verzorgend personeel zou beter is wat de voorafgaande en huidige regering wat verwijten ipv de onschuldige burgers ! Het is aan hen te danken dat door hun al jaren te besparen op gezondheidszorg en personeel dat we nu zover staan ! Of zijn ze dat ineens vergeten ?