De Slimste Mens
Volledig scherm
De Slimste Mens © VIER

Het mythische record ligt aan diggelen: de leukste momenten uit de 12de ‘Slimste Mens’-aflevering

TVElla Leyers is de nieuwe absolute recordhouder van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ met twaalf succesvolle deelnames. En de teller loopt verder. Voorlopig heeft Ella zeven rechtstreekse overwinningen en vijf gewonnen finales. Maandag begint ze aan een nieuwe ‘werkweek’ met antiekhandelaar Bie Baert als nieuwe concurrent. De Leyers-telg torende in haar twaalfde passage hoog boven de concurrentie uit in een voor het overige chaotische aflevering.

8 reacties

  • Sara Peeters

    3 jaar geleden
    Ella blijf er maar in tot de finale. Je bent goed bezig. En terzijde je hebt een goeie styliste altijd benieuwd naar je nieuwe outfit. 
  • Lesley Van Uffelen

    3 jaar geleden
    Goed ontwikkelde intelligentie... Goed lijstjes gestudeerd ja, die Ella.
  • Françoise Dupont

    3 jaar geleden
    ofwel duurt dit programma 1 jaar, ofwel moeten de spelers na 5 x winnen automatisch naar de finale. Nu krijgen volgende deelnemers. om het even wie er bij komt, sowieso nooit meer de kans om de meeste deelnames te hebben? 
  • Jonny Van den Bruel

    3 jaar geleden
    Ella staat zeer wijs en met een goed ontwikkelde intelligentie in de wereld. Pretentieloos, respectvol, echt, bij de pinken en up to date. Prachtig! Pluim voor haar ouders en velen die haar pad kruisten. Proficiat met dit record!!
  • linda declercq

    3 jaar geleden
    Wanneer gaan de gewone werkmensen eens mogen deelnemen ? Ben eens benieuwd of jullie daarvoor open staan ?
  1. “Liegt Bob over zijn ziekte?”: uitzonderlijke midseasonfinale van ‘Thuis’ zorgt voor onrust bij de fans
    PREMIUM
    tv

    “Liegt Bob over zijn ziekte?”: uitzonder­lij­ke midseason­fi­na­le van ‘Thuis’ zorgt voor onrust bij de fans

    Wordt het voor de ‘Thuis’-kijkers al dan niet een Goede Vrijdag in aanloop naar Pasen? De VRT 1-soap kondigt voor morgen uitzonderlijk een midseasonfinale aan. Er verdwijnt in die dubbelaflevering al zeker één personage, maar ongeruste kijkers vermoeden nog een tweede exit. En misschien zelfs een derde. “Deze verhaallijn is zo spannend dat we meer dan de gebruikelijke twintig minuten nodig hebben om alles te kunnen vertellen”, klinkt het bij de makers.
  2. Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”
    PREMIUM
    tv

    Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”

    Een dagje ‘De ideale wereld’, dat staat volgens de redactie van het VRT Canvas-programma gelijk aan georganiseerde chaos. Iets wat we aan den lijve konden ondervinden toen we een dagje mochten meelopen. Van de eerste brainstorm, tot opnames in pakjes van de Rode Duivels en de broodnodige powernap van presentatrice Ella Leyers (35): we maakten het allemaal vanop de eerste rij mee. “Spijt? Dat hebben we enkel als het niet grappig genoeg was.”