Niels Destadsbader komt zingen voor Eléonore (7) en Célestine (11), op hun school in Meulebeke. Nadat ze - net voor de eerste lockdown - afscheid moesten nemen van hun mama, wilde tante Liesbeth hen verrassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader komt zingen voor Eléonore (7) en Célestine (11), op hun school in Meulebeke. Nadat ze - net voor de eerste lockdown - afscheid moesten nemen van hun mama, wilde tante Liesbeth hen verrassen. © Henk Deleu

Eléonore (11) en Célestine (7) verloren in februari mama aan kanker, Niels Destadsbader verrast hen vandaag met concert: “Ze keek mee van hierboven”

MeulebekeHartverwarmende taferelen in Meulebeke vrijdagochtend: Joe-dj’s Sven Ornelis en Anke Buckinx hielden samen met Niels Destadsbader halt aan de Paandersschool, waar de zanger een coronaproof concert gaf voor Eléonore (11) en Célestine (7). Hun mama Anneleen verloor eind februari de strijd tegen borstkanker. Omdat ze alle twee zo hun best doen om zich samen met papa Kristof door het dagelijkse leven te worstelen, wilde tante Liesbeth hen verrassen met een optreden van Niels. En hij was zichtbaar ontroerd.