Roompot-vakantiepark
Volledig scherm
PREMIUM
Roompot-vakantiepark © rv

Vakantieparken wachten in spanning beslissing Overlegcomité af: “Helemaal volgeboekt vanaf vanavond en nog nooit een besmetting gehad”

Straks begint de herfstvakantie. Er zijn heel wat mensen die met hun bubbel een huisje hebben geboekt in een vakantiepark en met hun gezin even willen uitwaaien aan zee of het groen willen opzoeken. Maar gaat dat nog wel kunnen? Een eventuele sluiting ligt immers op tafel van het Overlegcomité. Dit zeggen de vakantieparken. 

25 reacties

  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Vakantieparken moeten dicht maar zij die een 2de verblijf hebben kunnen naar hun verblijf.
  • LEONA VAN LAEKEN

    3 jaar geleden
    Het is niet zo zeer het op reis gaan dat een probleem is want je kan daar ook perfect in je bubbel blijven maar de Belgen houden zich nooit aan de regels!!! Met allen nu plots gaan winkelen voor te hamsteren en veel te dicht bij elkaar zitten op de werkvloer is veel erger want zo verspreid het virus ook,alleen een volledige lockdown met gesloten grenzen zal ons hier nog kunnen redden.
  • Bart Denolet

    3 jaar geleden
    Wat ga je daar eigenlijk nog doen als het zwembad en de restaurants (eigenlijk bijna alles) daar gesloten zijn!?!
  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    De cafe's en restaurants zeggen dat er bij hun geen besmettingen ontstonden, de vakantieparken ook, de scholen ook, etc. Niemand heeft het gedaan dus. De waarheid is dat iedereen thuis moet blijven, punt. Geen flauwe excuses als het is in de natuur bla bla... ga nu niet op vakantie. Het loopt er vol. En onderweg stopt iedereen voor plaspauze in het tankstation, enzoverder. Thuisblijven!
  • Mia Vanmeerhaeghe

    3 jaar geleden
    Er zijn volgens Ben Weyts ook geen besmettingen in scholen. Ook horeca, winkels, openbaar vervoer,... Alles is coronaproof en volledig veilig... en toch liggen de ziekenhuizen vol.