Kastiop.
Volledig scherm
Kastiop. © rv

Vermiste Hasseltse vlogger Kacper ‘Kastiop’ Przybylski (22) dood teruggevonden

HasseltDe Hasseltse youtuber Kacper ‘Kastiop’ Przybylski is dood teruggevonden. Dat bevestigt het parket. De 22-jarige vlogger was al meer dan een week vermist.

11 reacties

  • Paul Andreas

    4 jaar geleden
    Dit zijn gewone jongeren die zichzelf bombarderen tot youtube celebrities...overal waar ze komen worden ze herkent door jonge kinderen.Ze verkopen hun eigen kledij en stellen gans hun privéleven te koop. In het begin groeit hun publiek aanzienlijk maar dan bereiken ze een platform en moeten ze hun zelf gaan heruitvinden om te blijven groeien.Niet verwonderlijk dat ze moeite hebben om met deze status en druk om te gaan.
  • anja goor

    4 jaar geleden
    Voor de schermen zo een lach,achter de schermen zo een verdriet Je merkt ook dat haatdragende taal en pesten een rage geworden is.zoals op tik tok is het heel erg.laten we hiermee stoppen en stilstaan aan de gevolgen.veel sterkte en oprechte deelneming.
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Heb al zijn race filmkes gezien. Hij was niet de beste Sim racer op YouTube maar wel bij de grappigste! Toch raar dat er zoveel mensen zelfmoord plegen die eigenlijk hun droomjob doen en populair zijn! Het ergste is voor de achterblijvers ouders familie! Heel veel sterkte!
  • Levy Debaere

    4 jaar geleden
    Kastiop je was een goed persoon je was mijn lievelings persoon veel sterkte aan zijn familie
  • Robert Roggeveen

    4 jaar geleden
    Kastiop, je was zo plezante jongen die goed Samson na kon doen of Dora. In feite dus beide. Jij was de EnzoKnol van Vlaanderen. Ik volgde u min of meer. Je had vele grappige video's zoals de horror games waar je verschoot. Of u vakantie in Parijs dat ge zelfs u alcohol in moest leveren voor ge op de Eiffeltoren ging.En zelfs in Nederland was je bij vele populair zoals bij mij.En ik hoop dat er een soort van gezamenlijke video komt waarbij u vele fans nog eenmaal iets over u mogen zeggen.