Georges Labaere was donderdag nog te zien in een reportage in VTM NIEUWS. Gisteren is hij overleden.
Volledig scherm
Georges Labaere was donderdag nog te zien in een reportage in VTM NIEUWS. Gisteren is hij overleden. © screenshot

Georges (88) stierf gisteren aan Covid-19, zijn zoon doet emotionele oproep: “Mensen, alstublieft, neem de maatregelen ernstig”

De 88-jarige Georges Labaere was donderdag nog in het VTM NIEUWS te zien. Hij lag op de gewone covidafdeling in het AZ Delta in Roeselare, was wat kortademig, maar zou wel enkele dagen later naar huis mogen. En toch overleed Georges gisteren, ondanks de goede zorgen. Zijn zoon François doet nu een emotionele en belangrijke oproep aan iedereen om de coronamaatregelen na te leven: “Want het is zo’n vies beest”.

56 reacties

  • imke de meester

    3 jaar geleden
    oprechte deelneming, geniet van elk moment van elke gedachte van elk lief woord dat je hebt gehad met je vader. Geef je  tijd om te rouwen, pik daarna de draad terug op , maar koester hem in gedachten , misschien in gebeden. 
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Mijn oprechte deelneming en veel sterkte, mogen we hopen dat de mensen in de toekomst beter gaan nadenken.
  • Willy Brordus

    3 jaar geleden
    En in 2018 toen +5000 mensen stierven aan de griep in Belgie, werd er toen ook gereageerd "monstervirus" ? Nee, amper 1 artikel in de krant toen de ziekenhuizen vol lagen en patienten moesten overgebracht worden. Sinds maart sterf niemand nog door (een combinatie van) hartkwalen, hoge bloeddruk, diabetes, hoge leeftijd, griep (!), complicaties bij operaties. Elke opname in het ziekenhuis is een covid-opname want kassa kassa. En dan zwijg ik nog over het massaal falen van PCR.
  • Werner Van Regenmortel

    3 jaar geleden
    onze deelneming
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Mijn oprechte deelneming aan de familie.Zonder dit virus had je uw vader nog enkele jaren bij jullie kunnen hebben. Bij dit verdriet komt ook nog eens de boosheid dat de oude man slachtoffer is van een hoop egoïsten en dommeriken. Veel sterkte !