BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
3
EINDE
0
Cercle Brugge CER
  • 53' Goal Ali Gholizadeh
  • 58' Goal Saido Berahino
  • 82' Goal Shamar Nicholson

Charleroi knoopt tegen Cercle weer aan met zege en springt over Beerschot naar de leiding

Jupiler Pro LeagueHet is een dagje haasje-over geweest. Om 18 uur wipte Beerschot over Antwerp naar de leiding. Om 20.15 uur verdrong Charleroi op zijn beurt Beerschot van de leiding. In afwachting van Club Brugge - KV Mechelen later op de avond. Na de 1 op 9 tegen Moeskroen, Standard en Genk, wonnen de Carolo’s met 3-0 van Cercle Brugge. Drie doelpunten in een betere tweede helft. Voor de Vereniging is het tot nu de zwaarste nederlaag van het seizoen, na een allicht zwakste match.

0 reacties

  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”