VTM Nieuws/Photo News
Volledig scherm
© VTM Nieuws/Photo News

Clement razend na weggegooide voorsprong: “Nog nooit in mijn leven zo kwaad geweest”

Jupiler Pro LeagueClub Brugge-coach Philippe Clement was niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg tegen Mechelen - en dat is een understatement. Clement had geen enkel begrip voor de manier waarop zijn ploeg een 2-0-voorsprong uit handen gaf. “Dit is een gebrek aan mentaliteit.”

34 reacties

  • jos jansen

    3 jaar geleden
    Zet voetbal stop tot na het corona,anders blijft het dureb!
  • eric verschueren

    3 jaar geleden
    Iets minder uit de hoogte doen clement ,zo goed is uw ploeg ook niet dat je kan roteren en denken dat je makkelijk gaat winnen . Het is makkelijk u tekortkomingen op gemakzucht van uw ploeg te steken om de kwaliteit die wel goed genoeg is om in de jpl resultaten te halen maar in de cl komt deze ploeg toch veel te kort ,geen spits die kan afwerken , voor van aken gaat het veel te snel in cl en deli die vanachter niet wendbaar genoeg is en zo kan ik nog doorgaan maar dat zijn al 3 linie's .
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Hoe kwaad ga hij nu in na deze nederlaag tegen Dortmund ???
  • hugo van der speeten

    3 jaar geleden
    Brugge scoort dan nog door een onterecht toegekende vrijschop , Var had hier zeker moeten tussen komen vb genoeg waar het wel gebeurt.
  • Marc Peeters

    3 jaar geleden
    Denk je nu echt dat Pep Guardiola nooit een scheef woord tegen zijn spelers zegt? Een trainer kan best aanvoelen wanneer er in zijn groep gemakzucht dreigt. Zéker als je slogan 'No sweat, No glory' is.