Ann Wauters brengt Sinterklaasboek uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Ann Wauters brengt Sinterklaasboek uit. © RV

Ann Wauters schreef met haar gezin een Sint-boek: “Met Pieten in alle kleuren, behalve in ’t zwart”

ShowbizzGaat basketster Ann Wauters (40) een toekomst als auteur van kinderboeken tegemoet? Haar Sint-boek wordt op zomaar eventjes 75.000 exemplaren gedrukt. De Pieten-controverse gaat ze alvast niet uit de weg: “Da’s een traditie die ik in het buitenland niet meer uitgelegd krijg”, zegt de atlete, die ook een update over haar coronabesmetting geeft.

6 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Had niet gedacht dat Ann zich zou laten vangen aan een mening die niet ter zaken doen, maar het is wel zo en zij heeft recht een persoonlijke mening te hebben, maar ik zal het boek niet kopen.
  • Jos Denis

    4 jaar geleden
    Elke BV schrijft tegenwoordig een boek. Echt talent komt niet meer aan bod. Tja, die veelkleurige Pieten ... dat is haar goed recht. Even ter zijde : wit en zwart zijn eigenlijk geen kleuren.
  • Miguel Coenen

    4 jaar geleden
    Daarom zal dit boek hier dan ook niet binnen komen.
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Dus, geel, rood en blank mag...en dat is dan geen racisme, enkel zwart is dat. Hoe simpel en triest kunnen mensen eigenlijk wel worden die ze zich dààr mee bezig houden.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Dus het grote leugenboek, na het kruis op de mijter nu het zwart weg. Goe bezig zou ik zo zeggen. Zulk boek hoeft voor mij niet, boycotten die handel.