Sean Dhondt en Allison vieren samen Halloween, na het naaktfotoschandaal.
Volledig scherm
Sean Dhondt en Allison vieren samen Halloween, na het naaktfotoschandaal. © Instagram

Worden de brokken gelijmd? Sean Dhondt en Allison vieren samen Halloween

ShowbizzHet zag er even niet goed uit voor Sean Dhondt (36) en zijn vrouw Allison (31). De relatie van de twee kende zwaar weer nadat Sean in de val werd gelokt door ‘Eveline’ en in een naaktfotoschandaal verzeild raakte. Toch lijkt er nu opnieuw toenadering tussen de twee: ze vierden samen Halloween en postten meteen ook hun eerste koppelfoto sinds de heisa losbarstte.

24 reacties

  • Jenny stevens

    3 jaar geleden
    Ga weg van zo n mannen,het is uitgelekt en als je zoiets doet ,doe je ook nog andere dingen zeker weten !Niet te vertrouwen en verdienen dat de vrouw hen verlaat .Het is nooit eenmalig hoor !Ik kan er van meespreken ,je vergeeft maar vergeten nooit en dat blijft echt knagen
  • Ivan Smissen

    3 jaar geleden
    De man die zijn volk leerde rimmen...
  • Patrick Van Verdegem

    3 jaar geleden
    Ik ken weinig vrouwen die zo iets gaan vergeven. Als ze de kans krijgt is ze weg met een ander, of het zou moeten zijn dat ze niet op eigen benen kan staan. Triestig, maar dat is nu éénmaal de realiteit!
  • Peter Van Endert

    3 jaar geleden
    Als ik dit allemaal deed bij mijn vrouw stond mijn valies wel klaar en ze zou natuurlijk gelijk hebben
  • Maria ,denise Smets

    3 jaar geleden
    Blijft ze bij hem voor de centen en gaat ze haar eigen gangetje of is het een deur die het niet snapt dat dit waarschijnlijk niet de eerste keer was en zeker niet de laatste zal zijn. Bij mij zou zijn valies al lang aan de deur staan.