Frank Vandenbroucke (sp.a)
Volledig scherm
Frank Vandenbroucke (sp.a) © REUTERS

Frank Vandenbroucke: “Traditionele Kerstmis weinig waarschijnlijk”

Het ziet er niet naar uit dat we Kerstmis dit jaar op een traditionele manier zullen kunnen vieren. Dat liet minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) duidelijk verstaan in De Zevende Dag op Eén. Ook zijn collega van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) wil vandaag geen toezeggingen doen die binnenkort niet kunnen worden nagekomen.

27 reacties

  • louis reinquin

    3 jaar geleden
    Mijnheer de Minister, met alle respect voor uw persoon, zeg tegen de meute onnozelaars , diegenen die het virus verspreiden, dat er van Kerst niets in huis komt. En dat er die dagen met nog meer inzet de uitgevaardigde regels zullen toegepast worden. De onhebbelijke massa verdient geen geschenk, noch een schouderklopje.
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Ik zal al blij zijn als ik met Kerstmis nog gezond ben.
  • ralph ernst

    3 jaar geleden
    En nadien, na de verkoopszondag, als het verkeerd afloopt voor deze nietsnutten zijn zij wel de eersten die en een direkte goede zorg verlangen en het gezondheidspersoneel bekritiseren
  • christian demeester

    3 jaar geleden
    Beste politici, denk eens meer aan de volksgezondheid en minder aan het geld.Schaf in de eerste plaats het vliegtuigreizen en ander openbaar vervoer af, dat zijn de grote ziekteverspreiders.Jullie durven gewoon niet aan de economie te raken. Sinds wanneer zijn bloemen en planten onmisbaar bij een pandemie. Dit getuigd van amateurisme en zo zullen we nog lang met het virus te maken hebben.Door jullie lakse optreden moeten wij onze feesten missen, beter de korte harde pijn, dan zijn we er vanaf.
  • Ernest Meul

    3 jaar geleden
    Pedro De Geest ? De Block noemde de mensen paniekzaaiers, het is net omgekeerd, volgens haar was alles voorbij vandaar ook dat ze alles losliet. Wat minder Facebook wat meer het echte nieuws.