Een oerkreet bij Kompany na de 1-0-zege tegen Antwerp.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oerkreet bij Kompany na de 1-0-zege tegen Antwerp. © Belga

“Daar komt Anderlecht”: onze chef voetbal ziet hoe Vincent Kompany paars-wit traag maar gestaag helpt te rehabiliteren

AnderlechtAnderlecht geeft niet af. Paars-wit nestelt zich naast de titelfavorieten Club Brugge en Antwerp na een pragmatische zege tegen de ploeg in vorm. En of Vincent Kompany blij was. Een opsteker.

10 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    Er word achter gesloten deuren weer maar eens geregeld om toch maar  Anderlecht dit jaar kampioen te laten worden . Men moet niet verschieten dat dit met veel geld geregeld word, ondanks de grote put van schulden die ze hebben. En toch staan ze aan de rand van de afgrond.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Francois Nuyts dat klopt maar dat geld ook voor Antwerp heel goede doelman of het stond aan de rust 3-0 voor Anderlecht. ze hebben allebei kansen gehad alleen liet Anderlecht de bal aan Antwerp maar dat wil niet zeggen dat Antwerp de overmacht had van Anderlecht. 
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Alle ze worden weer kampioen, tegen een ploeg winnen die midweeks europees heeft gespeeld is geen kunst, vraag het maar aan Brugge.
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Ik betwijfel sterk of dit door Kompany komt . Als je 10 wedstrijden speelt zal er wel eens een keer gewonnen worden zeker ? Want ze speelden zeker niet het Spel dat Kompany wil zien op zijn City's in Bal bezit , dominant ?? Het was eerder een bang afwachtend Anderlecht en een slapend ongeconcentreerd Antwerp . 
  • Jose Van Hauwaert

    3 jaar geleden
    Johan Van Alsenoy...het had evengoed 0 - 0 kunnen zijn, klopt wel, maar het had evengoed 3 - 1 kunnen zijn gezien de grote missers van Amuzu en Tau... Rsca heeft nu eens niet op balbezit maar op de counter gespeeld en gewonnen. Over vermoeid beter zwijgen zeker, als men geen 3 wedstrijden per week aankan zou men beter gaan bowlingen of schaak spelen.