Tuana Remmers ©  politie.nl

Politie Maastricht op zoek naar vermiste baby, die volgens moeder “veilig in Turkije” is

De vermiste baby Tuana uit Maastricht is “helemaal niet in gevaar. Mijn meisje wordt perfect verzorgd”, zegt de moeder van het kind tegen de Nederlandse krant AD. De baby is volgens haar in Turkije bij de familie van haar huidige vriend. “Het kind wordt vermist”, houdt de politie vol.

jvh
Bron: BELGA

De vrouw zegt dat ze niet wist van het opsporingsbericht dat de politie zondag heeft uitgestuurd. “We hebben al jaren problemen met jeugdbescherming en de politie, maar dat ze dit nu doen verbaast ons zeer.” De moeder van drie kinderen heeft al jaren een conflict met de betrokken instanties. Ze vertelt dat ze al op zeer jonge leeftijd moeder werd en dat het daarna bergafwaarts ging. “Ik probeer al acht jaar aan te tonen dat ik wél een goede moeder ben, maar er is niemand die naar mij wil luisteren.”

De Nederlandse politie kan niet bevestigen dat het kind inderdaad in Turkije zit. “Het kind wordt vermist. Als de moeder overtuigd is dat het veilig in Turkije is, laat ze dan contact met ons opnemen”, aldus een woordvoerster.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer