Jess Thorup poseert met het shirt van zijn nieuwe ploeg.
Volledig scherm
Jess Thorup poseert met het shirt van zijn nieuwe ploeg. © FC Kopenhagen

Nu ook officieel: Jess Thorup tekent voor vier jaar bij FC Kopenhagen

Racing GenkWat gisteren eigenlijk al doorsijpelde, is nu officieel: Jess Thorup verlaat Racing Genk voor FC Kopenhagen. Om 11u staat de 50-jarige Deen een eerste keer op het oefenveld bij zijn nieuwe ploeg, om 14u wordt hij aan de pers voorgesteld. Hij tekent er een contract voor vier jaar.

10 reacties

  • Eddy Jans

    4 jaar geleden
    Dat je een einde maakt aan je contract zoals contractueel voorzien is geen probleem.Dat je als een dief in de nacht verdwijnt zonder je werkgever hiervan persoonlijk op de hoogte te stellen, zonder de spelers die je hun vertrouwen gaven een woord van afscheid te gunnen, zonder je naaste medewerkers in de club een woord van dank te gunnen dan ben je zeker geen "gentleman" .  Dan geef jje al deze mensen"stank voor dank" en ben je als mens klein , heeeel klein.
  • Mark Timmer

    4 jaar geleden
    Awel als Genk trainers mag weghalen in het seizoen dan mogen ander ploegen dat toch ook. Loontje komt om zen boontje
  • Daniel Cuypers

    4 jaar geleden
    Het predikaat "gentleman" zal op hem niet meer van toepassing zijn, al zal hem dat allicht worst wezen. Kiest na amper enkele weken bij Genk voor een zowel lucratief als sportief interessanter project, een voor hem unieke kans en goed wetende (zie wedervaren met Gent) dat clubs, na enkele nederlagen, zonder scrupules evenzeer adieu wuiven en de trainer de deur wijzen.Kortom, gewoon een mes dat langs twee kanten snijdt.
  • Dirk Peeters

    4 jaar geleden
    Stel je eens voor in zijn plaats, dan zou men zijn keuze begrijpen. Veel succes.
  • Hans Oxida

    4 jaar geleden
    Genk zou nooit kampioen geweest zijn zonder de coach weg te pikken elders. Dus niet janken nu. Thorup zal wel gemist worden in onze boerencompetitie.