VIER
Volledig scherm
© VIER

De behaarde naakthond van Delphine Lecompte en de decompressie van Ella: dit waren de leukste momenten uit de 13de ‘Slimste Mens’-aflevering

TVHet absolute record van meeste deelnames ooit aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is binnen. Een gegarandeerde erg hoge plaats in de finaleweken is binnen. En dan durft er al eens decompressie optreden. De aandacht verslapt een beetje, de ‘winnersmood’ is even zoek. Precies wat Ella Leyers in aflevering dertien beleefde. “Ik vond het een moeilijke avond”, stelde ze vast. Aflevering dertien verliep onder grote drama’s. Sympathieke Bie Baert was geen partij voor Ella, noch voor excentrieke Delphine Lecompte.

5 reacties

  • ludo sprangers

    3 jaar geleden
    Erik moet toch wel iets gaan veranderen in de toekomst! Misschien volgend seizoen al de slimste mensen eens tegen elkaar uitspelen maar ik vrees dat sommigen niet meer willen deelnemen! Minder personen in jury.Ga geen namen noemen om zeker niemand te kwetsen!
  • Johan commère

    3 jaar geleden
    Nog nooit zo'n ontgoocheling en tegelijk nijdigheid gezien dan het moment dat Bie Baert de finale had verloren .
  • Anne Nonsia

    3 jaar geleden
    En weer kruipt Ella door het oog van de naald. Toen ik die laatste vraag hoorde wist ik meteen: het is gedaan voor Ella, zo’n makkelijke vraag. En dan komt er niets.. en Ella speelt uit. Whut??? Maar het is en blijft een sterke kandidate. En een babe.
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Met ki-lo-me-ters voorsprong de zwakste aflevering ooit!! Zo'n jury moet toch niet grappig gevonden worden hoop ik?!
  • pascal van strydonck

    3 jaar geleden
    Ella heeft gisteren geluk gehad of het eindigen gisteren avond omdat Bie niets wist over Garfield soms moet je een beetje geluk hebben