Andy Peelman en Dina Tersago hebben elkaar gevonden in dit project. "Volgens mij gaan de mensen het echt fijn vinden."
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman en Dina Tersago hebben elkaar gevonden in dit project. "Volgens mij gaan de mensen het echt fijn vinden." © VTM

Dina Tersago onderzoekt samen met Andy Peelman de waarheid achter urban legends: “Andy wordt nog steeds heel erg onderschat”

TVBlijft champagne bruisend als er een lepeltje in de fles zit? Is geeuwen aanstekelijk? Is zigzaggen in de file nu echt sneller? Andy Peelman (37) en Dina Tersago (41) zoeken het uit in 'Ze zeggen dat', hun eerste wapenfeit als televisieduo. Er was meteen een klik, vertellen ze. Ook naast de camera. “Als corona er niet was geweest, hadden we al dertig keer afgesproken.”

1 reactie

  • Miguel N. Noridine

    3 jaar geleden
    De helft van die onzin is, net zoals tijdens het Lichaam van Coppens, ALLEMAAL al getest geweest op een veel betere manier in Mythbusters.
  1. 19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”