Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA)
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) © BELGA

10 miljoen euro om kwetsbare leerlingen laptop te geven

Vlaams onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) trekt 10 miljoen euro uit om 15.000 nieuwe laptops te kopen voor de meest kwetsbare leerlingen. Binnen de week moeten de eerste 4.000 toestellen beschikbaar zijn.

29 reacties

  • Jan vanderwallen

    3 jaar geleden
    Zou die laptop en gratis internet (?) echt het verschil maken? Waarschijnlijk is het resultaat zonder bij de meesten hetzelfde. Natuurlijk weer mooi meegenomen.
  • Pierre Boons

    3 jaar geleden
    Beke is ook altijd vanalles van plan. Nu zijn ze met 2. 15000 laptops geleverd tegen dat er van afstandsonderwijs geen sprake meer is. Hij zal er misschien nog een paar liggen hebben van de vorige lockdown. Onbekwaam zoals de ganse Vlaamse regering, afschaffen en 1 nationale regering, met het uitgespaarde geld kan je gans België een gratis laptop geven.
  • Raphael Coryn

    3 jaar geleden
    koop de laptops van uw partijkast dan pas kun je zeggen dat jullie die kopen. Anders zijn het de belastingbetaler.
  • Dominiek Catry

    3 jaar geleden
    Misschien kunnen ze gelijk de BTW en de prijs van de internetproviders doen zakken  cfr  met die van het buitenland 
  • Linda Plop

    3 jaar geleden
    Waar blijven zij dat geld allemaal halen?Hoe kunnen ze dit zo laten gebeuren? Zijn zij niet beschaamd hoe zij dit land regeren. Als mens in België voel je u hier niet meer thuis door al die stommiteiten dat de regering begaat. Gooi nog wat meer geld de deur uit. Wie de grote put graaft mag hem zelf vullen met zijn eigen centen.