Shana en Junior Planckaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Shana en Junior Planckaert. © KristofGhyselinck

De Planckaerts in de bres voor nieuwe vriendin van Junior na kwetsende opmerkingen: “Wij vinden wél dat Shana bij de familie past”

ShowbizzDe intrede van Shana (27), het nieuwe lief van Junior (28) in ‘Château Planckaert’ is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Jammer genoeg ging die ook gepaard met flink wat negatieve commentaren op sociale media. “Dat mensen al na een paar minuten een oordeel vellen over Shana begrijp ik niet”, reageert moeder Christa verontwaardigd. “Junior en ­Shana zijn gelukkig en wij zien dat meisje graag, da’s al wat telt.”

26 reacties

  • Sonja Mouton

    3 jaar geleden
    Niemand heeft zeggenschap over die jongens: zij zijn groot, wijs en oud genoeg om zelf te beslissen. Niemand is perfect, niemand !!
  • Cindy Debaere

    3 jaar geleden
    Dat de personen in kwestie eens hun handen op hun hoofd houden , en kijken wie er onder zit. Denk niet dat jullie zoveel beter zijn dan een ander. Trouwens ... hoogmoed komt voor de val.
  • Maria Leten

    3 jaar geleden
    Wat een belachelijke mensen op de wereld. Zijn ze zelf perfect? Beste stuurlui staan aan wal, en mensen leg u hand op uw hoofd en zie wie eronder zit. Welkom in de toffe familie!!
  • Peter Vandebeek

    3 jaar geleden
    Wie trekt er zich nu ook maar iets van aan van wat één of andere onbekende denkt van hun ???? Toffe familie, welkom Shana !
  • Gerd Calluy

    3 jaar geleden
    Als ze maar gelukkig zijn. Maar wat vader Eddy met haar uithaalde, vond ik er ook zwaar over. Zeker voor een eerste kennismaking.