Hazard en Haaland.
Volledig scherm
Hazard en Haaland. © AFP/Bild

Duitse pers looft Dortmund-Belgen na simpele zege op Jan Breydel: “Borussen konden zich sparen voor match tegen Bayern”

Champions LeagueDortmund trakteerde Club Brugge in de Champions League op een 0-3-nederlaag. De eindstand lag al na ruim een halfuur vast. “Een makkelijke zege”, concludeerden de Duitse journalisten, die ook lof hadden voor de drie Dortmund-Belgen. 

21 reacties

  • John Ulmer

    3 jaar geleden
    Tja, het is niet alle weken tegen ploegjes als Eupen, Waregem, Anderlecht enz... Dit keer was het tegen een topploeg, geen liefhebbersclubje zoals zonet vernoemd...
  • Leo Van Rillaer

    3 jaar geleden
    Leuk toch voor Dortmund, zo'n oefenpartijtje midden in de week!
  • rudi van dijck

    3 jaar geleden
    Brugge mag in de JPL dan wel een top ploeg zijn (als ze met de juiste mentaliteit spelen toch)  ja ok. maar in de CL heeft geen enkele club uit de JPL iets te zoeken bij de laatste overgebleven 16!! vergelijk gewoon de budgetten van al die clubs en je weet genoeg. hoe rijker de clubs hoe beter de spelers. en daar kunnen ze in Belgie gewoon niet meer in mee. het is al knap dat Brugge 4 punten heeft hoor in die CL.
  • Frank Huss

    3 jaar geleden
    Waarom niet gewoon toegeven dat Dortmund veel beter was . En Dortmund is zelfs niet met hun beste ploeg gestart . Sancho een van hun beste spelers is er zelfs niet in gekomen . En Hummels was gekwetst . En er is ook niet alleen Haaland . De 2de helft heeft Dortmund dan ook nog de handrem opgetrokken . Deze slechte trainer heeft de ploeg vanaf in het begin gespaart voor dit weekend tegen Bayern . Dan nog waren ze gewoon beter dan Brugge . Zegt genoeg zeker .
  • lu marissen

    3 jaar geleden
    Nu heeft men al enkele malen gezien waarom Liverpool  Mignolet liever zag vertrekken en waarom Van Aken bij Brugge blijft heeft men ook weer kunnen zien als de tegenstand een beetje zwaarder word valt hij helemaal niet meer op.Denk niet dat ze in het buitenland daar geld voor gaan geven want voor een stapje hoger is hij niet bekwaam en dat weet Martinez ondertussen ook wel