Rihanna.
Volledig scherm
Rihanna. © Samir HusseinWireImage

“Tel elke stem”: celebrities niet blij met werkwijze van Trump tijdens verkiezingen

Celebrities“Het is belangrijk dat elke stem geteld wordt.” Heel wat celebrities zijn niet te spreken over de eis van Donald Trump (74) om in sommige staten te stoppen met het tellen van stemmen. Ze roepen op tot kalmte en eisen dat alle stemmen geteld worden. 

17 reacties

  • Michel Mahy

    3 jaar geleden
    Hallo Piet, wakker worden !!! Het is de stempel van de post die bepaalt of de stembrief geldig is of niet, niet de datum waarop de brief is aangekomen.
  • Jean Van den Bosch

    3 jaar geleden
    Vele celebrities (??) gingen toch naar Canada verhuizen 4 jaar terug?  
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Beste Henri, u heeft een punt elke stem in België werd geteld op papier nochtans. In werkelijkheid nochtans wordt er geen rekening mee gehouden. U slaat de bal echter compleet mis door te stellen dat er hier ook rekening mee is gehouden bij de regerings vormingen in het verleden. 
  • Piet Uytebroeck

    3 jaar geleden
    Te laat gestemd is te laat gestemd. Elke Belgische politieker die Trump nu vies bekijkt zou zich moeten schamen, onze postjespakkers zouden dit ook zeker niet tolereren.
  • Marc Busselot

    3 jaar geleden
    De laatste stuiptrekkingen van een slecht verliezer. Zielig ...Amerikanen blijven uiteindelijk echte verdedigers van de democratie, en een voorbeeld voor vele twijfelachtige leiders dat zij ooit voor leugens en bedrog de prijs zullen betalen.