Joe Biden en Jill Biden
Volledig scherm
PREMIUM
Joe Biden en Jill Biden © Photo News

PORTRET. Wie zijn de Bidens? Een gebroken familie, gelijmd door de slimste first lady ter wereld

De kogel is door de kerk. De Bidens worden de volgende first family. Wie zijn ze? Een lappendeken van kinderen en kleinkinderen, zo blijkt, waarbij de zoon van Biden een relatie had met zijn schoonzus en één kleindochter genoemd is naar haar overleden tante. Kan u nog volgen? Een familieschets.

17 reacties

  • André Gijbels

    3 jaar geleden
    Van Trump gaan we nog van horen,die gaat nog wat uit zijn mooi schudden, Biden zal op zijn hoede moeten zijn,daar zal de first lady wel voor zorgen
  • Kim Vanderstappen

    3 jaar geleden
    First lady ziet mij er ook een pak sympathieker uit
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Biden is een man die duidelijk al veel heeft meegemaakt maar zal hij ook sterk genoeg zijn om een ingewikkeld land als de u.s.a. in goede banen te leiden? Ik heb zeer sterk mijn twijfels.
  • Johan Streulens

    3 jaar geleden
    Reactie om Amerikaanse politiek? België amper groter dan NewYork aan inwoners hebbende..We de laatste zijn om enig kritiek te leveren! Democratie amper de "naam" waardig op dit lappengrondje! En verdeeld wetende.. honderden aan het roer hebbende! Koningshuis dan toch eerder een oplossing zijnde, vergeleken met de onzin op "verkozenen" en gevolg te betalen "onzin"! (en er mee wegkomen ook!!)Heb hden meer vertrouwen in het koningshuis dan welke politieker heden! 
  • Gerrit gasthuis

    3 jaar geleden
    een lappendeken van minoriteiten zal nu de politieke agenda van de US bepalen een echte ramp en eigenlijk een afspiegeling van wat aan de gang is in Europa