De Slimste Mens aflevering 16.
Volledig scherm
De Slimste Mens aflevering 16. © VIER

Kamal haatte Gene Thomas omdat hij ging trouwen met ‘Kristel van K3': de leukste momenten uit de 16de ‘Slimste Mens’-aflevering

TVTwee keer een tweede plaats en twee keer laatste. Niet direct een weekscore om van achterover te vallen. Tenzij je Ella Leyers heet en de voorbije weken al twaalf deelnames overleefd hebt en zo absoluut recordhouder bent in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ondanks het ‘slechte’ weekspel overleefde de Leyers-dochter moeiteloos vier finales. Maandag keert ze weer. Voor een zeventiende deelname.

8 reacties

  • Françoise Dupont

    3 jaar geleden
    De meeste kandidaten spelen voor de fun, Ella niet, ze denkt dat ze na dit programma, effectief de slimste mens ter wereld zal zijn. Zoals Ilse vermeld, zal dit kijkcijfers kosten. Maar dan moeten ze maar iedereen die 5 deelnames wint, laten stoppen, om op het eind van het seizoen, ze in de finale te laten deelnemen.
  • Flora Nupie

    3 jaar geleden
    Ik stel mij ook dikwijls vragen over het eerlijke verloop van deze quiz, maar al bij al plezant en ontspannend avondje TV.
  • karel vandamme

    3 jaar geleden
    Misschien 4 zetels plaatsen voor de rest van het seizoen.... drie voor kandidaten en één voor Ella?
  • Christel canters

    3 jaar geleden
    Krijg hoe meer je kijkt alle dagen dat er iets niet klopt opgezet spel met Ella Leyers hoe die kijkt met de vragen en hoe Erik meer punten geeft aan haar Spijtig als het zo moet zien en gebeurten
  • Ilse Verlinden

    3 jaar geleden
    Zo jammer dat Delphine eruit is, ik heb er echt goed mee gelachen. Nu even geen zin meer om te kijken....