Beeld van 6abc.com.
Volledig scherm
Beeld van 6abc.com. © 6abc.com

Politie onderzoekt mogelijke aanval op telcentrum Philadelphia

De politie van de stad Philadelphia, in de cruciale strijdstaat Pennsylvania, onderzoekt een mogelijke aanval op het Pennsylvania Convention Center, een congrescentrum waar momenteel de stemmen worden geteld voor de presidentsverkiezingen. Volgens lokale media zou een groep in een zware jeep onderweg geweest zijn vanuit Virginia om een “aanval” te lanceren.

6 reacties

  • Luc Deville

    3 jaar geleden
    Trump noemt zijn Noord Koreaanse collega niet voor niets een vriend. Soort zoekt soort!
  • Geert Roeyaert

    3 jaar geleden
    Kan iemand dit begrijpen dat een zetelend president de burgers aanzet tot geweld omdat het hem niet zint dat er eventueel iemand anders wordt verkozen tot president maar ja wat had men verwacht van deze man die eenieder beschuldigd van leugens en fake news als het hem niet aanstaat, hij zou beter eens in de spiegel kijken. Als dit uitmondt in het gebruik van geweld dan moet men niet ver zoeken naar degene die hiervoor verantwoordelijk is.
  • patrick demaeght

    3 jaar geleden
    Het was te verwachten dat de USA in chaos aan het vallen zijn. De rol van politieke leiders mag NIET onderschat worden. Polarisatie en oproep tot geweld leidt tot gewelddadige protesten. De volgelingen maken de verkeerde keuzes met celstraffen tot gevolg. De politiek komt ermee weg want zij voelen zich niet verantwoordelijk ervoor.  
  • Moetje nieweten

    3 jaar geleden
    Grootste verwezenlijking van trump: meer haat onder zijn burgers. Bravo
  • Jacqueline Sels

    3 jaar geleden
    Het land dat ooit het voorbeeld was voor velen.