Onderzoek naar verdacht overlijden: achttienjarige dood gevonden in zetel in Hoeselt

 ©  Tom Palmaers

Bron: belga

Het parket van Limburg onderzoekt het verdacht en ongewoon overlijden van een 18-jarige man in Hoeselt. Het levenloze lichaam van de jongeman werd vrijdag aangetroffen in een woning in de Heibrikstraat in Hoeselt. In de nacht van donderdag op vrijdag was de lokale politie al opgeroepen naar de woning, omdat er meldingen waren van overlast en lawaai.

Het draaiboek ongewoon overlijden werd door het parket van Limburg toegepast. Een forensisch team van de Leuvense universiteit kwam vrijdag ter plaatse voor een onderzoek. Er zal nu nog een autopsie volgen. Het huis waar de jongeman dood werd teruggevonden staat bekend als een ontmoetingsplek van jongeren die zich met drugs bezig houden. Voorbije nacht rond 2 uur was er lawaai te horen, waarna de politie een kijkje ging nemen.

De agenten stonden echter voor een gesloten deur. Binnen in de woning werden de lichten gedoofd en bleef het stil. De deur werd niet geopend. Rond 9.45 uur kwam dan de melding bij de politie binnen dat er jongeman overleden was. In het huis verblijven meerdere jongeren tussen 18 en 25 jaar oud ongeveer.

(sir)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen