AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Vlamingen en Amerikanen over verkiezingsthriller: “Als de laatste uren van een bevalling: blijven ademen en hopen op goede uitkomst”

Vlamingen die in de VS wonen en Amerikanen die in ons land wonen, hebben één ding zeker gemeen: nagelbijtend volgen ze al dagenlang deze verkiezingsthriller. We polsten naar hun hoop, vrees en verwachtingen. 

4 reacties

  • Pierre Dijk

    3 jaar geleden
    We zijn toch minimaal voor 4 jaar vanaf van de grootste Narcist, beroepsleugenaar en fraudeur. Hij heeft zijn land verdeeld, haat gezaaid en enkel aan zijn eigen gewin gedacht. Biden gat het niet makkelijk hebben om de puinhoop op te ruimen. Met Harris aan zijn zijde zullen ze veel kunnen realiseren. 
  • Walter Lippens

    3 jaar geleden
    Een goede afloop lijkt meer en meer onwaarschijnlijk.  Het ziet ernaar uit dat Amerika en de rest van de wereld voor vier jaar opgescheept zit met een leugenaar en bedrieger genaamd Joe Biden.  Trieste zaak..... 
  • Erwin Fiers

    3 jaar geleden
    Is er nog niets opgevallen? De linkse pers rept met geen woord dat Trump gesteund wordt door Poetin.Ineens hoor je van Russische inmenging niets meer? Stel dat er nog een mirakel gebeurt en Trump wordt alsnog president gaan ze dan opnieuw beweren dat de Russen hier ergens voor tussen zitten? Vreemd.Heel vreemd.
  • Mark Vrijdaghs

    3 jaar geleden
    Waar blijven Macron, Merkel, Michel, von der Leyen enz. om het waanzinnig gedrag van Trump sterk af te keuren?