Thomas Vermaelen met zijn wederhelft Polly Parsons.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Vermaelen met zijn wederhelft Polly Parsons. © RV

Thomas Vermaelen mag Japan eindelijk verlaten: “Ik lag meteen uit de WhatsAppgroep van de Duivels. Dat kwam toch even aan”

Rode DuivelsNot longer stuck in Japan. Twee interlandperiodes op rij moest hij noodgedwongen aan de andere kant van de wereld blijven. “Leuk is dat niet.” Maar een jaar na z’n laatste match voor de Rode Duivels is hij dus terug. Vandaar: Thomas Vermaelen (34) in extenso. “Ik vind de communicatie van Martínez super.”

6 reacties

  • Jan Van Hoofstat

    3 jaar geleden
    Beste Toon, die WhatsApp groep (met louter praktische info) is er alleen voor de mensen die onmiddelijk betrokken zijn bij de huidige selectie van de Rode Duivels, dat is dus een administratieve groep en geen uiting van samenhorigheid. De samenstelling ervan verandert immers bij elke selectie... Groeten, Jan
  • Staf Coppens

    3 jaar geleden
    De communicatie is zogezegd top maar hij vliegt al direct uit hun elitair whatsapp groepje
  • Toon Schouteden

    3 jaar geleden
    “Ik lag meteen uit de WhatsAppgroep van de Duivels. Dat kwam toch even aan”... Voor mij géén teken van samenhorigheid; ik zou de eer aan mezelf houden en uit die groep (WhatsApp en levendig) blijven.
  • Gino Van Leuven

    3 jaar geleden
    Wat een droevige reacties hier. Alle respect voor Vermaelen, schitterende carrière en nog steeds niveau als hij speelt !
  • Kurt Neyens

    3 jaar geleden
    Het grootste talent in de verdediging aller tijde bij de RD. Heel veel tegenslag gekend, vaak gekwetst. Spijtig. Als hij meer geluk had gehad op dat vlak was hij de kapitein geweest en speelde hij bij Real in de basis. Vele mooie herinneringen aan hem. Ongenaakbaar, atletisch en positioneel van een andere wereld iedere keer als hij fit was. Ik vergeet nooit hoe hij als linksachter de tegenstander integraal naar de tegen overstaande cornervlag kon drukken. Fenomenaal. Polly is ook nie mis...