Meer dan twee miljoen kijkers volgden de finale van ‘The Masked Singer’.
Volledig scherm
Meer dan twee miljoen kijkers volgden de finale van ‘The Masked Singer’. © VTM

Best bekeken VTM-programma in 20 jaar: finale van ‘The Masked Singer’ lokt live meer dan 2 miljoen kijkers

TVMeer dan twee miljoen Vlamingen hebben vrijdagavond de finale en dus de ontknoping van ‘The Masked Singer’ gevolgd. Daarmee is het programma het best bekeken VTM-programma van de voorbije 20 jaar. Het is een voorlopig cijfer, want uiteraard wordt er ook nog ‘uitgesteld’ gekeken. En de ‘officiële’ metingen worden maandag pas bekendgemaakt.

33 reacties

  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    2 miljoen kijkers is nog altijd geen bewijs van kwaliteit eerder van kwantiteit ... NONKELJEAN 
  • Wendy Sonck

    3 jaar geleden
    Dit was voor mij en mijn gezin iedere vrijdagavond iets om naar uit te kijken. Zeg maar chillavond. Zalig hopelijk komt dit snel terug.
  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Sandra Kim heeft bijzonder hard gewerkt aan haar Engels. Een stem om U tegen te zeggen, een winnaar. Maar eveneens alle lof voor GIO. Wat die jonge knaap gepresteerd heeft is zondermeer bijzonder. Telkenmaal een andere act, dans en sound, ongelofelijk. Het staat buiten kijf, hij wordt een ster.
  • Ben Willems

    3 jaar geleden
    Welk soort programma het ook mag zijn doet niks af aan het straffe talent van Sandra Kim.Geweldige en unieke stem.Aan alle negativisten : probeer het ook eens, misschien lukt het in een parochiezaaltje voor een tafel van 4
  • Marko Decandt

    3 jaar geleden
    Pascal ponsaers, je maakt je wel even belachelijk nu, als madam dan toch al keek veranderd dit niets aan hun kijkcijfer hè.