Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Forse opslag voor Van Crombrugge, die ongeveer één miljoen bruto gaat verdienen: “Een bewijs van vertrouwen”

Belgisch voetbalDan toch. Was opslag deze zomer nog onmogelijk, dan heeft Anderlecht het contract van Hendrik Van Crombrugge (27) nu toch verlengd en opgewaardeerd. Vieren met een clean sheet zat er niet in.

19 reacties

  • boris paesen

    3 jaar geleden
    1 miljoen voor een doelman die in de Belgische competitie speelt bij een ploeg in de middenmoot. En dan klagen ze in het Belgische voetbal dat ze hun rekeningen niet meer betaald krijgen.
  • Mie Van Gestel

    3 jaar geleden
    Volgende transferperiode of einde seizoen staat hij op de transferlijst,zal wel in het contract staan.Kan er iemand mij vertellen waarom een speler nooit langer dan 2à3 jaar bij Andelecht blijft.
  • Rudy Claes

    3 jaar geleden
    Goede zet van RSCA .... heeft RSCA reeds punten bijgebracht en is zeker op het niveau van Mignolet ... waarvan we nu meer en meer begrijpen waarom Klopp hem vaak op de bank heeft gezet en hem uiteindelijk heeft laten gaan. Komt net iets te kort voor Premiere Leaugue. Maar blijft wel een heel goed keeper. Van een Club supporter.
  • Jacques Hillaert

    3 jaar geleden
    Super goede doelman, zou niet misstaan in de PL, klasse
  • Lois Verdonk

    3 jaar geleden
    Weinig ambities heeft die keeper om in een middenmoot ploeg te blijven spelen, terwijl hij ook bij een grotere ploeg terecht kan, zoals Standard, Gent of Antwerpen bv.