.
Volledig scherm
. © AFP/Twitter

Trump twittert zonder enig bewijs over “tienduizenden illegale stemmen”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in enkele tweets opnieuw - zonder enig bewijs - beschuldigingen geuit over verkiezingsfraude. Volgens de Amerikaanse Federale Verkiezingscommissie (FEC) zijn de verkiezingen nochtans bijna vlekkeloos verlopen. “Er is geen enkel bewijs dat er is gefraudeerd”, klinkt het.

36 reacties

  • Gilbert Hofmans

    3 jaar geleden
    @gertvanhees  als er al 25% meer stemmen zouden zijn dan geregistreerd zoals je beweert, zouden die ook niet aan de Trump addicts kunnen toebehoren ? en dan nog niet kunnen winnen
  • Elle Devee

    3 jaar geleden
    Dat is toch altijd al zijn manier van werken geweest.  Leugens tweeten. Er blijft altijd iets van hangen en zijn volgers geloven toch al wat hij vertelt. Het wordt tijd dat de Republikeinen zich herbronnen en deze clown vergeten. 
  • Paul Geerts

    3 jaar geleden
    Zegt de naam Richard Hopkins uit Pennsylvania de redactie iets?
  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Moest zijn neus bij elke leugen kunnen groeien dan zou pinocio stikjaloers zijn .. Volgens mij weet Trump verschil tussen goedgekeurd kwaal, leugen onwaarheid niet meer. Hij reageert telkens als een klein kind dat zijn zin niet krijgt en als narcist waarbij altijd de anderen in fout zijn .
  • Marcel De Maesschalck

    3 jaar geleden
    Met hoeveel illegale stemmen is hij de vorige keer president geworden ???  Met voorsprong de domste en meest idiote president die ze ooit gehad hebben in Amerika.  Het is triestig dat zo iemand de vinger aan de knop heeft gehad van het grootste kernarsenaal ooit.