AP
Volledig scherm
© AP

Joe Biden wordt 46e president van de Verenigde Staten

 Joe Biden wordt de 46e president van de Verenigde Staten. Volgens onder meer CNN en NBC wint hij in de belangrijke swing state Pennsylvania, wat hem 20 kiesmannen oplevert en dat is genoeg voor de overwinning.

88 reacties

  • jozef stevens

    3 jaar geleden
    Veel werk aan de winkel de puinhoop en een verdeeld land herstellen na een Trump debacle van 4 jaar succes zou ik zeggen.
  • Marie Vanakker

    3 jaar geleden
    En toch zal ik die oranje gek wel missen. Soms was het prachtig om te zien hoe hij telkens weer zijn leugens moest verdedigen en zijn mening 180 graden moest keren.
  • Rudy Claes

    3 jaar geleden
    Jean De Grande .... je neemt me de woorden uit de mond en inderdaad dit is een tactische zet om Harris héél snel presidente te maken. Dan ben ik ook benieuwd !
  • louis van hoeylandt

    3 jaar geleden
    begrijp niet wat die voorhistorische  en ik nedoel niet enkel biden ook de andere , nog willen bewijzen ...zou het niet beter zijn iemand iets jonger te nemen die met zijn tijd en, met zijn beide voeten op de grond sta ..nu zijn het enkel multimillionairs die totaal geen feeling hebben met de grootste groep van de bevolking (de werkmens) maar ja ...soms krijg je het gevoel dat verkiezingen enkel voor hun een spel is van winnen of verliezen prestige zaak voor hunzelf .;en als er nog iets af kan o
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    En harris over een paar maanden de 47ste. En dan begint de linkse ellende pas echt.