©  Pool via REUTERS

Crystal Palace (met Christian Benteke als invaller) wint overtuigend van Leeds na onder meer heerlijke vrije trap

Christian Benteke mocht zaterdag op de achtste speeldag in de Premier League vijf minuten voor tijd invallen bij Crystal Palace. De 4-1 zege tegen Leeds was toen al beklonken. Michy Batshuayi kwam niet van de bank.

Maarten Vanhoof

Scott Dan, Eberechi Eze en een owngoal van Helder Costa zorgden ervoor dat Palace met een 3-1 voorsprong naar de kleedkamers kon. Patrick Bamford had tussendoor de 2-1 gescoord. Twintig minuten voor tijd legde Jordan Ayew de eindstand vast. Crystal Palace staat met dertien punten uit acht wedstrijden op de zesde plaats.

Bekijk hier de vrije trap die de 2-0 opleverde: