Johnny Depp gaat in hoger beroep in zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun.
Volledig scherm
Johnny Depp gaat in hoger beroep in zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun. © EPA

“Hollywood-carrière Johnny Depp voorgoed voorbij na smaadzaak”

CelebritiesDe toekomst van Johnny Depp's acteercarièrre ziet er niet rooskleurig uit. Dat zegt althans media-advocaat Mark Stephens in de Daily Mail. Nadat de acteur maandag de smaadzaak tegen tabloid The Sun verloor, denkt Stephens dat Depp niet meer zo snel aan werk komt.

7 reacties

  • MARCEL GOOSSENS

    3 jaar geleden
    Dat hij fantastic beasts nu verder mist daar is hij niks aan kwijt...één van de verschrikkelijkste filmreeksen ooit gemaakt...ik ben Harry Potter fan maar dit...????De eerste met moeite uitgekeken en de tweede...ik denk hooguit 10 minuten...!!!Menig Harry Potter fan zal dit enkel beamen...!!!
  • Tina Colpaert

    3 jaar geleden
    Zijn privé heeft niks met acteertalent te maken en eigenlijk gaat het niks of niemand iets aan wat wie in zijn of haar vrije tijd doet!
  • Herman Kouter

    3 jaar geleden
    Misschien in de politiek gaan. Daar kom je met alles weg.
  • Hendrik Weckseler

    3 jaar geleden
    Die Amber is geen haar beter dan hem dat terzijde zijn privé leven zou niks te maken mogen hebben met zijn acteer carrière het is en blijft een zeer goede acteur die al afgeschoten word nog voor de rechtszaak tussen hem en zijn ex is uitgesproken er zijn evenveel bewijzen tegen haar van agressie naar hem toe als andersom maar omdat we in een tijd leven dat het woord van een man niks meer waard is ben je als man al op voorhand schuldig bevonden nog zelfs zonder enig bewijs
  • Lindsey Clauw

    3 jaar geleden
    De waarheid zal gehoord worden en de mensen zullen zien dat Johnny hier het slachtoffer is