De groepsknuffel met Biden die glimlacht naar de camera.
Volledig scherm
De groepsknuffel met Biden die glimlacht naar de camera. © Twitter

Kleindochter van Biden deelt foto van familieknuffel na overwinning

Het oudste kleinkind van president-elect Joe Biden, de 26-jarige Naomi, deelde op Twitter een foto waarop te zien is hoe Biden door zijn familie geknuffeld wordt. De foto werd ondertussen al meer dan 40.000 keer geretweet.

20 reacties

  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Daar mag meer dan in ons politiestaatje.
  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Allicht is die gehele familie getest of zitten ze in dezelfde bubbel. Duidelijk een warmer gezin dan de familie Trump. Benieuwd wat Melania gaat doen. Sowieso ging er gefeest worden in de straten, was het nu Trump of Biden. Beide supporters zijn fanatiek in de euforie. Maatregelen voor corona zullen allicht onder Biden correcter uitgelegd worden. Als Trump uit wraak Fauci ontslaat, zie ik hem direct terug opgenomen worden in het nieuwe team.
  • Danny Weckhuyzen

    3 jaar geleden
    Zo blij dat wij eindelijk van de grootste criminele president verlost zijn in de Amerikaanse geschiedenis !!
  • Karl Renier

    3 jaar geleden
    ik wist niet dat er hier mensen zijn die ook in hun eigen huis een mondmasker dragen , ik in elk geval niet  maar wanneer ik buiten stap heb ik mijn mond masker aan en heb ik mijn flesje  sanitizer bij de hand .
  • Veronica Voorhelst

    3 jaar geleden
    En nu is er geen Corona meer in Amerika? Heel veel mensen die zijn overwinning vierden zullen besmet zijn gisteren. Mondkapjes helpen daar niet aan, veel te veel volk te dicht opeen. Gelukkig wel in open lucht.