(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © EPA

Hotline voor verkiezingsfraude overspoeld door grappenmakers: “Ze lachen Trump uit en hangen op”

De verkiezingsnederlaag is naar verluidt als een bom ingeslagen bij Trumps campagneteam. Anonieme medewerkers zeggen tegen ABC News dat vermoeidheid en teleurstelling momenteel overheersen bij het team dat de herverkiezing van Trump mogelijk moest maken. Tot overmaat van ramp krijgt de hulplijn rond verkiezingsfraude vooral lolbroeken aan de telefoon.

13 reacties

  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Dit is een schoolvoorbeeld van zaaien wat je hebt geoogst. Moest Trump ieders president geweest zijn in plaats van alleen maar die van de republikeinen en niet continu Biden en de democraten belachelijk hebben gemaakt en uitgescholden, dan zou dit nu ook niet gebeuren. De selectieve verontwaardiging is dus compleet misplaatst. Je kan onmogelijk respect verwachten van mensen die je altijd hebt gekleineerd. Denk volgende keer misschien eerst na voor je anderen onderuit haalt. Blèters.
  • Dirk Vanderzande

    3 jaar geleden
    @kristof really? Dat is niets in vergelijking met de republikeinen.
  • philippe dierickx

    3 jaar geleden
    Echt kwaliteitsnieuws dit van onze hedendaagse media. Heb er nog spijt van dat ik 20 jaar geleden ooit een abbo heb gehad en tv nieuws zie ik ook al 10 jaar niet meer. Waar is de tijd dat je nog iets kom opsteken uit een krant. Zielig.
  • Soraja Salluyts

    3 jaar geleden
    Beter lachen mee trump want this en blijft een klein kind dat niet tegen zijn verlies kan.
  • Agnes De Schutter

    3 jaar geleden
    @ Kristof Smet : LOL, bekrompenheid en kleingeestigheid zijn nu net de handelsmerken van de republikeinen.