EPA
Volledig scherm
© EPA

Meer dan 1.600 Afrikaanse migranten bereiken Canarische Eilanden in één weekend

Meer dan 1.600 Afrikaanse migranten zijn dit weekend op de Canarische Eilanden aangekomen. Volgens de hulpdiensten is zo een aantal al ruim tien jaar niet gezien op de Spaanse eilandengroep.

28 reacties

  • Cecarine De Smet

    3 jaar geleden
    1 oplossing, terugsturen van waar ze komen. Ik stel wel voor dat Europa eigenlijk.elk werelddeel Afrika steunt zodat deze vluchtelingen terug hun land kunnen heropbouwen!! Dit zou voor elk land waar vluchtelingen vandaan komen, en hun land nood heeft aan hulp. Dan hebben vluchtelingen.geen reden.om te vluchten, maar kunnen ze Werken aan de toekomst!!! 
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    waarom kan men die mensen niet ginder houden en ze daar  middelen verschaffen  om voor elkaar te  zorgen ? er is ginder zoveel werk om alles op te bouwen. Hier hebben ze geen toekomst.
  • Klaus Jozef Kalergi

    3 jaar geleden
    Roger Reniers, Afrika laten stikken? Afrika (sub-sahara) is een bodemloze put waar al onnoemelijk veel Westers belastingsgeld in werd gepompt. Voor de komst van Europeanen leefde men er nog in modderhutten en hadden ze zelfs geen verharde wegen. Zelfs het wiel was er nog niet uitgevonden. Door Europeanen opgebouwde infrastructuur hebben ze ook volledig laten verloederen. Misschien wordt het eens tijd dat ze zelf hun boontjes leren doppen?
  • Jef Bardy

    3 jaar geleden
    Allé, alweer een lading nieuwe terroristen.... Arm Europa. Doe eens iets goed en sluit NU de buitengrenzen.
  • Mortelmans Jan

    3 jaar geleden
    Roger reniers,al zolang ik weet sturen we geld om de 'arme negerkes' te helpen. Oa congo zit nog boordevol dure zeldzame grondstoffen. Het helpt allemaal niks want de ene dictator/zakkenvuller volgt de andere op,en geen ene is bekwaam om zijn land welvaart te bieden. En ik moet me daar niet schuldig voor voelen.