Giovanni Kemper
Volledig scherm
PREMIUM
Giovanni Kemper © Joel Hoylaerts/Photo News

Gio Kemper was Duiker in ‘The Masked Singer’, maar wie is hij eigenlijk? “Ik voel me meer en meer thuis in België”

TVGio wie? Zowel met als zonder masker van Duiker bleef Gio Kemper (29) bij zijn onthulling in ‘The Masked Singer’ voor vragen zorgen. Toch entertaint deze powerstem al 5 jaar uw kids als weerwolf in de Studio 100-reeks ‘Nachtwacht’, speelt hij sinds zijn 5de hoofdrollen in musicals zoals ‘Aladdin’, en mocht hij zijn zangskills al eens demonstreren in ‘Steracteur Sterartiest’. “Het is logisch dat velen mij niet kennen, mijn publiek bestond tot nu voornamelijk uit kinderen”, zegt hij. “Daar hoop ik nu verandering in te brengen.”

17 reacties

  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Fantastisch acteur en zanger en danser,  kinderen zien hem veel in diverse produkties, top artiesr hopelijk  nu een  fantastische doorbraak, tip aan andere artiesten, kijk ook eens naar het talent op andere zenders ! bv ketnet ! Nogmaals, TOP Gio.
  • Jean Van Bladel

    3 jaar geleden
    Ik ben 56 en ben met mijn kleinzoon naar de Nachtwacht film De poort der zielen gaan kijken. Heel leuk heb er van genoten. Prachtige stem en gefeliciteerd met je prestatie!
  • Steven Du Four

    3 jaar geleden
    Hopelijk zien en horen we hem meer als zanger op TV, radio en Media! Is een echte topzanger.
  • catharina verbinnen

    3 jaar geleden
    Voor mij waren er 2 winnaars ze waren beide even goed en de wolf vond ik ook geweldig en ook een proficiat aan de andere deelnemers voor herhaling vatbaar een fantastisch programma ❤️
  • Leo FREDRIX

    3 jaar geleden
    Dikke vette mega proficiat voor dergelijke prestatie.  Er zijn weinige momenten waar ik zo van een personage als “duiker” heb genoten.  Continu in zijn superieure rol, prachtig!