Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Behoorlijk wat scepsis over coronabesmetting Hazard: wil Real hem niet laten gaan voor de onzin van de Nations League?

Rode DuivelsNu dit weer. Besmet met Covid-19. Het voetbalgeluk in Madrid is aan Eden Hazard niet besteed. Er valt wel wat over te discussiëren, maar dit is vooral triest voor Hazard.

  1. Real Madrid is eindelijk weer de allerrijkste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd
    PREMIUM
    12

    Real Madrid is eindelijk weer de allerrijk­ste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd

    Een verbouwing van een miljard, een schuldenberg van een miljard, in 2025 ook een omzet van een miljard. Real Madrid zegt klaar te zijn voor de toekomst, met een futuristisch verbouwd stadion en businessrecords in het vooruitzicht. Die 7 miljoen die Real in juni uitbetaalde aan Eden Hazard om zijn contract te verbreken, voelen ze niet eens. Voor het eerst sinds 2017-18 voert Real Madrid weer de jaarlijkse ‘Money League’ van auditbureau Deloitte aan. Onze buitenlandwatcher Kristof Terreur gunt u een blik in de rekeningen van de rijkste club ter wereld. En legt uit hoe Real de eerste miljardairsclub wil worden in het voetbal.
  2. ‘Pinochius’: huiskrant van Valencia beschuldigt Real-aanvaller Vini Jr. van liegen in rechtszaak rond racisme

    ‘Pinochius’: huiskrant van Valencia beschul­digt Re­al-aanvaller Vini Jr. van liegen in rechtszaak rond racisme

    Ruis op de relatie tussen Real Madrid en Valencia in La Liga. ‘Super Deporte’, zeg maar de huiskrant van Valencia zoals Marca en AS dat zijn van de Koninklijke, komt vandaag met een afbeelding van Vinicius als Pinocchio nadat de Braziliaan op 21 mei racistisch bejegend werd in het Mestalla. Tijdens zijn getuigenis gisteren sprak de Braziliaanse aanvaller dat heel het stadion hem uitschold, volgens Valencia ging het maar over drie toeschouwers die in de racismezaak voor het gerecht terechtstaan.