Jani Kazaltzis en Dominique Persoone.
Volledig scherm
Jani Kazaltzis en Dominique Persoone. © Steven Richardson/Kristof Ghyselinck

Jani Kazaltzis en Dominique Persoone koken live in nieuw Vier-programma: “Op zondag lees ik in kookboeken, heel seutachtig”

TVOpnieuw een carrièreswitch voor Jani Kazaltzis: de 41-jarige stylist gaat namelijk een kookprogramma presenteren. Samen met chocolatier Dominique Persoone (52) roert hij vanaf 11 november elke weekdag in de potten in de nieuwe Vier-show ‘Cook ensemble’. Dat doen de twee helemaal live en coronaproof vanuit hun eigen keuken. “Er kan dus af en toe iets mislopen met de wifi”, vertelt Kazaltzis in Het Nieuwsblad.

4 reacties

  • Vico Bruyninckx

    3 jaar geleden
    Stop met die idiote kookprogramma's, huizen kopen programma's en reality-tv rommel. Speel eens nieuwe films of goede series.  En als je iets goed hebt niet zoals altijd uitzenden na 23u.  Gewoon om het simpeler te kunnen afvoeren en weer herhalingen van de kookprogramma's de hele dag te kunnen spelen 
  • mertens jean

    3 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat de programmamakers nogmaals een kookprogramma bijmaken. Het komt de kijker de strot uit met al die onnozele uitzendingen waarvan daarna nogmaals een boek wordt uitgegeven en binnen enkele maanden weer heruitzendingen van deze programma's. Reality en koken, daarmee worden de avonden gevuld.. De mensen worden met opzet DOM gehouden, maar om welke redenen ???
  • Hilde Cuppens

    3 jaar geleden
    Daar zitten we nog op te wachten...
  • guido verlinden

    3 jaar geleden
    Stopt daar toch mee als ge uw tv opzet zijn ze aant koken ongelooflijk